top of page

«Πόθεν Έσχες» πολιτικών 2016 για το 2013!


Ήρθε πάλι εκείνη η ώρα να μάθουμε τα “πόθεν έσχες” των πολιτικών μας. Καλά δεν βαρέθηκες τόσα χρόνια να διαβάζεις τα ψέματα τους?

ΟΧΙ κύριοι… αυτή η ώρα σηκώνει χιούμορ και μάλιστα μαύρο καυστικό.

Καταρχήν θα σας μάθω τον σωστό τρόπο να διαβάζετε την λίστα.

α.) Περιμένουμε να βραδιάσει και βάζουμε στην τηλεόραση το κανάλι της βουλής χωρίς ήχο.

β.) Καθόμαστε αναπαυτικά σε πολυθρόνα ή καναπέ

γ.) Η ένδυση θα πρέπει να είναι ελαφριά και επιβάλετε να φοράτε φανελάκι (θα επέλθει εφίδρωση)

δ.) Έχουμε πάει ήδη τουαλέτα γιατί μπορεί να κατουρηθούμε/χεστούμε από την χαρά μας

ε.) Δίπλα μας πρέπει να υπάρχει το αγαπημένο μας κοκτέιλ μια χαρτοπετσέτα και ένα vettex. (όχι πάλι φαγητό φίλε, είναι βράδυ)

στ.) Είναι προτιμότερο να διαβάσουμε τα “πόθεν έσχες” σε χαρτί και όχι σε κάποιο ηλεκτρονικό μέσο (η/υ ή ταμπλέτα)

Ξεκινάμε….

Δεν διαβάζουμε ποτέ της άκρας δεξιάς γιατί είναι κλανιάρηδες και δεν κρύβουν τίποτα…. (κατ’ αυτούς είναι θέμα τιμής να λένε πάντα την αλήθεια). Μετά πάμε κατευθείαν στο ΠΑΣΟΚ (δεν ξέρω την νέα ονομασία ακόμα, δεν μπορώ να την μάθω) για να δούμε την κατάντια των συντρόφων σοσιαλιστών. Αφού σκουπίσουμε το δάκρυ από το αριστερό μας μάτι με την χαρτοπετσέτα, πίνουμε μια γερή γουλιά από το κοκτέιλ μας και πάμε κατευθείαν στην Ένωση Κεντρώων, εντυπωσιαζόμαστε δυσάρεστα που δεν βλέπουμε μετοχές από κάποια πιτσαρία ή εταιρία παραγωγής φραπέ στις καταστάσεις τους και πάμε στην αγαπημένη

Νέα Δημοκρατία

ΠΡΟΣΟΧΗ αν είστε καρδιακός ή με σοβαρά θέματα διαχείρισης θυμού το ΠΗΔΑΜΕ αυτό το κόμμα αμέσως. Διότι όταν διαβάζεις ότι έχει κάποιος νεοδημοκράτης ένα σπίτι 420τ.μ. με “σφραγισμένη πισίνα” και κήπο και δέκα άλλα ακίνητα και στην τράπεζα 80 ευρώ μόνο, τότε η μισοβουλωμένη αρτηρία λέει ΩΣ ΕΔΩ κλείνω……

Όχι σκατοφτωχομπινέδες δεν είμαι εγώ φιλελεύθερος καπιταλιστής για να με κυβερνήσεις εσύ με τα 80 σου ψωροευρώ, εγώ αγάπη μου θέλω να σε καμαρώσω με τις offshore σου τις μετοχές και τα ομόλογά σου τα εκατομμύρια σου στο εξωτερικό σε εξωτικά νομίσματα και τοποθετήσεις.

Πίνεις άλλη μια γουλιά και πας για το Ποτάμι.

Στο ποτάμι κοιτάς μπας και βρεις τα λεφτά που τους δώσανε για να τους κάνουνε κόμμα αλλά ανακαλύπτεις ότι τα πήρε το ποτάμι (χαχαχα μην μου πείτε ότι δεν περιμένατε αυτό το λογοπαίγνιο?)

Βάζεις δεύτερο ποτό και πίνεις μια γερή γουλιά, αν καπνίζεις είναι η ώρα να ανάψεις ένα.

Συνεχίζουμε με ΑΝΕΛ ενώ κρυφοκοιτάμε και λίγο την τηλεόραση. Στους ΑΝΕΛ αρχίζεις λίγο τα γαλλικά διαβάζοντας για κάτι αυτοκίνητα με κινητήρες νταλίκας.. και 40 κάτι λίρες Αγγλίας σε ένα ξεχασμένο λογαριασμό και κάτι από εδώ κάτι από εκεί ήρθε η ώρα να αλλάξεις το μουσκεμένο φανελάκι.

Πάμε αμέσως στο ΚΚΕ να θαυμάσουμε την αντιπαλότητα ιδεολογίας/κόμματος και πραγματικότητας, σύντροφοι δεν έπρεπε όλα αυτά τα χρήματα να είναι στο κόμμα και όχι σε τράπεζες?

Ελπίζω να έχεις φτάσει στο σημείο που αναρωτιέσαι γιατί τα πόθεν έσχες είναι χειρόγραφα και όχι κατευθείαν από το υπουργείο οικονομικών….

Πάμε για τρίτο ποτό, γάμα το κοκτέιλ βάλε διπλό ουίσκι ή βότκα άναψε δεύτερο τσιγάρο κάτσε σταυροπόδι πάμε για το κυβερνών κόμμα, πρώτη φορά αριστερά ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκινάμε με τον πρόεδρο όλα καλά αλλά θέλω να δω και της Περιστέρας για να πειστώ, εσύ φταις με έχεις κάνει να μην σε πιστεύω.

Κατευθείαν τώρα στον υπουργό μας που παλαιότερα έχασε δυο εκατομμύρια ευρώ, δεύτερη αλλαγή φανελίτσας, από την αγωνία αυτή την φορά, τα βρήκε? τι έγινε?

Πίνεις για να συνεχίσεις, βλέπεις και άλλους συντρόφους που έχουν δηλώσει ότι κάποια από τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς είναι από τα κάλαντα που είπαν τα παιδιά τους, βουρκώνεις νιώθεις τον κόμπο στο λαιμό να ανεβαίνει αλλά συνεχίζεις.

Έχεις λιώσει την χαρτοπετσέτα από δάκρυα και μύξες, πάρε άλλη.

Βλέπεις κάτι νούμερα και αρχίζουν ασυναίσθητα τα δάχτυλα σου (όπως στο δημοτικό) να μετράν τα νούμερα τρία τρία για να δεις που είναι οι υποδιαστολές και που οι τελείες για να καταλάβεις τελικά ότι ναι είναι εκατομμύρια τα ευρώ που βλέπεις.

Κρυώνεις… μόλις κατάλαβες ότι το έχεις βγάλει το φανελάκι και είσαι γυμνός, (ελπίζω από την μέση και πάνω) κόκκινος και διαβάζεις τα τελευταία νούμερα, έχεις τελειώσει με τις ευγένειες και έχεις αρχίσει τα γαμοσταυρίδια, (τι γαλλικά και πιάνο…)

Τελευταία πράξη ξανακάθεσαι, πίνεις την τελευταία γουλιά, μην ρωτήσεις από πιο ποτό δες το μπουκάλι, και πετάς την εφημερίδα μακριά. Γέρνεις το κεφάλι λίγο πίσω κλείνοντας λίγο τα μάτια... αφήνεσαι.. σε λίγο σηκώνεσαι παίρνεις το vettex και σκουπίζεις τις ροχάλες από την τηλεόραση… Α, αν παρεμπιπτόντως η δικιά σου τηλεόραση δεν έχει ροχάλες αλλά σπέρμα επάνω στείλε μου σε παρακαλώ ένα μήνυμα τι θα ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές.

Και για να κλείσω ταλαίπωρε και να σε γλιτώσω από τους δαίμονες σου ξέρω γιατί οι αριστεροί έχουν/μαζεύουν αυτά τα υπέρογκα ποσά, είναι κόλπο να ξεγελάσουν τους αστούς γιατί τα χρήματα αυτά τα έχουν για να χρηματοδοτήσουν την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ προλετάριε σύντροφε… ΝΑΙ τα λεφτά αυτά είναι για όπλα, για τον ένοπλο αγώνα ενάντια στο σάπιο κατεστημένο τον καπιταλισμό την φιλελεύθερη οικονομία, τον φασισμό. Απορώ μαλάκα πως σου διέφυγε και δεν το είχες καταλάβει.

Ή το είχες καταλάβει μπαγασάκο και μου κλείνεις τώρα πονηρά το μάτι?

…και κάτι τελευταίο, κάνω και εγώ το ίδιο σύντροφε γιατί η ανθρώπινη μου αδυναμία δεν μπορεί να εξαφανίσει αυτή μου την επιθυμία θέλω και εγώ κάποτε σύντροφε να μαζέψω πολλά λεφτά για να μπορέσω να αυτοεξοριστώ στο Παρίσι…………..

Θράξ 2017


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page